Zanimaju vas bespilotne letjelice? Prijavite se na DroneDays!

eAutomoto
27.02.2019 11:02:23

Dvodnevni skup o primjeni dronova održat će se u Zagrebu, a na njemu vas očekuju zanimljiva predavanja i najnoviji proizvodi industrije

Zanimaju vas bespilotne letjelice? Prijavite se na DroneDays!

Dok je za neke dron oblik razonode, za neke je upravljanje i snimanje ovim letjelicama profesija. DroneDays je skup o bespilotnim letjelicama koji će se po prvi puta održati u Zagrebu od 26. do 27. ožujka 2019. godine

Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) će u Laboratoriju za robotiku i inteligentne sustave upravljanja kroz dva dana postati mjesto okupljanja stručnjaka za dronove i svih zainteresiranih polaznika. Skup se organizira u okviru projekta Europske unije AeRoTwin, koordinacijske akcije za širenje izvrsnosti i sudjelovanja u zračnoj robotici koju provode FER, Imperial College of London, University of Sevilla i technological Corporation of Andalusia. 

Program DroneDaysa obuhvaća predavanja, sastanke, sajam poduzeća i letačku zonu. Fokus skupa je na primjeni dronova, interakciji i razmjeni znanja i iskustva između operatora i krajnjih korisnika. Na sajmu poduzeća od 10 do 16 sati moći ćete saznati sve o najnovijim proizvodima i uslugama vodećih poduzeća za proizvodnju bespilotnih letjelica iz regije i poslušati razna predavanja vodećih stručnjaka iz industrije. 
 
DroneDays 2019, Zagreb 

Letačka zona omogućit će sudionicima da sudjeluju u demonstracijama najnovijih tehnoloških dostignuća u zračnoj robotici, a dobit ćete i priliku da kroz sastanke upoznate nove poslovne partnere. 

Registracijski paketi uključuju akreditaciju s pristupom cijelom službenom programu skupa, bonove za ručkove i promo materijale s radionice. Broj mjesta je ograničen, a registracije za ranoranioce su otvorene do 28. veljače. 

Dodatni sadržaj bit će i nagradna igra koji organizira sponzor skupa, Aviteh. U utorak, 26. ožujka u Klubu studenata elektrotehnike očekuje vas i party za sve sudionike skupa, prava prilika za opušteni networking. 

Više informacija o DroneDaysima pratite na službenim stranicama

(I: eCroatia.info)

POVEZANE VIJESTI

eAutomoto

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više