Zagrebački velesajam i ove će godine ugostiti sajam Nautike

eAutomoto
11.02.2019 11:02:07

Najposjećeniji nautički sajam u Hrvatskoj održat će se od 20. do 24. veljače i to u 7 paviljona!

Zagrebački velesajam i ove će godine ugostiti sajam Nautike

Sajam Nautike najveći je i najpoznatiji nautički sajam u Hrvatskoj. Ove će godine, od 20. do 24. veljače, na Zagrebačkom velesajmu predstaviti najnovije nautičke trendove u čak 7 paviljona

Oko 300 domaćih i stranih izlagača predstavit će više od 280 plovila, što za 28. izdanje sajma predstavlja rast izloženih plovila za 11 %. 

Na Zagrebačkom nautičkom sajmu predstavit će se značajni hrvatski brodograditelji: Arba, Baraccuda, Bimex, Bura brodovi, Grginić jahte, JK Nautika, Leidi, Pičuljan, Raimina, Sykora, Terra Nauta, Tušek itd. Sajam je izvrsna prilika za međusobne susrete i umrežavanja radi pronalaska kvalitetnih i inovativnih odgovora na izazove u brodogradnji, prezentiranja novih i atraktivnih plovila i bogate ponude za nautičare. 
 
 Sajam nautike 2019

Posjetitelje očekuje bogat program, od promocije novih brodova na domaćem tržištu, elegantnih primjeraka hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu, izložbe nautičke fotografije, gastro ponude, do vrijednih nagradnih igra na kojima možete osvojiti vikend krstarenje za 6 osoba na jahti MIRAKUL 30 Hardtop i SurfStepper Hobie. 

Na sajmu Nautike Nacionalni park Kornati predstavit će svoju izložbu fotografija "Bažokić" - priča o Brodu, Gospodaru i Posadi, nastaloj prema ideji tvorca morskih orgulja u Zadru, Nikole Bašića. Atrakcija će svakako biti i neretvanska lađa, uz koju ćete moći saznati priču o Maratonu lađa na Neretvi od Metkovića do Ploča te kraća zagrebačka verzija Maratona lađa na Jarunu. 

Radno vrijeme sajma je sljedeće: 

  • 10:00 - 19:00 srijeda - subota
  • 10:00 - 18:00 nedjelja
 
zagrebački velesajam, sajam Nautike 2019 

Jednokratna ulaznica iznosi 30 kuna, učenici, studenti i umirovljenici imaju pravo na jednokratni posjet po cijeni od 20 kuna, dok ulaznica za stalni posjet iznosi 90 kuna. 

Provjerite program sajma Nautike

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eAutomoto

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: