WhatsApp uvodi promjene!

eUsluge
24.10.2019 10:10:03

Popularni servis za dopisivanje priprema nove značajke

WhatsApp uvodi promjene!

Jedna od popularnijih aplikacija za dopisivanje, WhatsApp radi na novim značajkama. U najavi je nadogradnja koju neki korisnici nestrpljivo očekuju. A evo o čemu se radi... 

1. Novi početni ekran


Kada pokrenete WhatsApp prvi put, na ekranu će se pojaviti njihov logo. Display bi trebao izgledati drugačije ako aplikaciju pokrenete u noćnom načinu rada. Značajka će biti dostupna i za Android i za iOS. 

2. Samobrišuće poruke


Osim postojeće opcije "izbriši za sve" koji koriste mnogi kako bi uklonili nešto što su napisali, a shvatili su da to nisu trebali poslati, stiže i mogućnost slanja poruka koje se same brišu. Izabrana poruka nestat će nakon 5 sekundi, jednog sata te jednog, sedam ili trideset dana, ovisno o tome što odaberete. 

3. Skrivanje statusa 


Moći ćete odabrati želite li da se vaš status ne prikazuje "utišanim" kontaktima u imeniku. Želite li da se nekome pokaže status, moći ćete to učiniti ručno. 

4. Noćni način rada


U ovome su WhatsApp već prestigli brojni servisi poput Instagrama, Twittera, YouTubea, Facebook Messengera itd. Noćni način rada viđen je u beta verzijama aplikacije, a karakterizirat će ga crni oblačići s porukama

(I: eCroatia.info / tportal.hr)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eUsluge

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: