Prijave za novu sezonu Mediterranean Culinary Arts

eGastro
01.07.2019 10:07:27

Profesionalni kuhari imaju priliku naučiti o trendovima u pripremi mediteranskih jela

Prijave za novu sezonu Mediterranean Culinary Arts

Mediterranean Culinary Arts, poznat i kao MCA trening program je za profesionalne kuhare koji imaju najmanje 3 godine radnog iskustva. Sudionicima programa omogućeno je stjecanje specijaliziranih vještina u skladu s novim trendovima mediteranskog i svjetskog kulinarstva, uz svladavanje umijeća tradicionalne kuhinje. 

Od 1. srpnja otvorene su prijave za dvotjedne intenzivne treninge s poznatim hrvatskim chefovima. Novost ove sezone jest da se gradovi i općine mogu prijaviti na besplatne jednodnevne radionice za ugostitelje iz atraktivnih turističkih destinacija.

Iskusni tim Šefova kuhinje čine Stevo Karapandža, Hrvoje Zirojević, Željko Neven Bremec i Robert Hromalić. MCA treninzi održavat će se u Splitu, u ŠKMER-ovoj Kulinarskoj Akademiji. 

Na edukacijama će kuhari usvojiti moderne tehnike pripreme, savladati umjetnost dekoriranja tanjura, kuhanje u vakuumu te saznati tajne molekularne kuhinje. U grupama od 6 do 8 osoba naučit ćete i kako složiti jelovnik ovisno o ugostiteljskom objektu. 

Teme MCA treninga su: 
  • predjela
  • riba
  • kreativna kuhinja
  • restoranski deserti

Polaznici programa dnevno će pripremati 4 do 10 jela, a pri završetku edukacije moći će samostalno napraviti više od 60 recepata

Cijena treninga po polazniku iznosi 15 000,00 kuna. 
 
Više o MCA treningu i prijavama pročitajte na stranici Udruge ŠKMER.

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eGastro

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: