Želite se besplatno educirati? Coca Cola je pokrenula akademiju za kuhare, konobare i barmene

eGastro
14.10.2019 13:10:54

Raise the Bar besplatni je obrazovni program za dodatnu izobrazbu radne snage u ugostiteljstvu i turizmu

Želite se besplatno educirati? Coca Cola je pokrenula akademiju za kuhare, konobare i barmene

Problem nedostatka kvalificirane radne snage u turizmu i ugostiteljstvu sve je očitiji. Coca-Cola HBC Hrvatska odlučila je pokrenuti besplatnu akademiju Raise the Bar namijenjenu dodatnoj izobrazbi kadrova. Obrazovni program s posebno osmišljenim modulima u skladu je s najnovijim trendovima u svijetu. 

Coca-Cola je projektom želi doprinijeti daljnjem razvoju ugostiteljstva i turizma. U planu je da iz akademije Raise the Bar u sljedećih 5 godina izađe 250 visokoobrazovanih osoba koje će imati znanje kako pomoći unapređenju kvalitete ugostiteljske ponude. Centar obrazovanja opremljen je suvremenom opremom te svim pomagalima i sastavnicama potrebnim za održavanje praktične nastave. 

Prvi ciklus upisuje 15 polaznika, a predavači i mentori bit će neki od najboljih ugostiteljskih stručnjaka. Prilikom završetka edukacije dobit će se i potvrdu Coca-Cole HBC Hrvatska i ugledne škole European Bartender School, čiji je obrazovni program priznat u 29 država. Certifikat će služiti kao odlična referenca na tržištu rada. 

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na drugi ciklus akademije, a upisi su otvoreni do 31. siječnja 2020. godine

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eGastro

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: