U Zagrebu počeo Cest is d’Best - najpoznatiji i najveseliji hrvatski ulični festival

eTurizam
29.05.2018 09:05:49

700 sati programa u 5 dana festivala - od 30. svibnja do 3. lipnja

U Zagrebu počeo Cest is d’Best - najpoznatiji i najveseliji hrvatski ulični festival

 
Glazba, ulična kazališta, performeri, cirkus, ples, likovni program, dječji program i sportska događanja osnovni su sadržaji festivala Cest is d’Best, koji će dvadeset i drugi put zaredom promijeniti sliku šireg centra grada. Živost i interaktivnost glavne su odlike ove zagrebačke manifestacije na kojoj će od 30. svibnja do 3. lipnja sudjelovati oko 700 izvođača iz 20-tak država.
 
U pet dana festivala odvijat će se oko 700 sati programa, a njih će izvesti umjetnici iz: Italije, Australije, Argentine, Belgije, Slovenije, Brazila, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunjske, Italije, Ujedinjenog Kraljevstva, Mađarske, Francuske, Finske, Kosova, SAD-a, Makedonije, Španjolske, Venezuele, Japana i prvi puta u povijesti festivala iz Južne Koreje!

Uz sjajne glazbene, scenske i likovne umjetnike na Cest is d’ Bestu nudi vam se zdravi doručak, slastan ručak i nezaobilaznu večeru. Otkrijte okuse turske, indijske, indonezijske, kineske, meksičke i domaće kuhinje na d’Best Food Cornerima smještenim na EU trgu i Zrinjevcu.

Program i ostale informacije možete pronaći na službenim stranicama festivala Cest is dBest.
 
 
(I: eCroatia.info/cestisthebest.com)

Komentiraj

eTurizam

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: