Alati uz pomoć kojih ćete lakše organizirati vrijeme

MALI I SREDNJI PODUZETNICI - TRENDOVI U 2022.
12.07.2018 12:07:08

Donosimo vam 5 softverskih alata kojima možete lakše upravljati organizacijom posla

Alati uz pomoć kojih ćete lakše organizirati vrijeme

Ključ uspješnog žongliranja vremenom, projektima i klijentima leži u organizaciji i pravim alatima kojima ćete to sve sinkronizirati. Tu se softverski alati mogu pokazati kao pravi pogodak. Njihov broj danas je enorman, stoga zašto ne iskoristiti sve prednosti koje oni pružaju. Besplatni ili uz pretplatu, odabrali smo 5 korisnih softverskih alata kojima ćete lakše organizirati vrijeme potrebno za obavljanje poslova.  

1. Trello


Trello je odličan organizacijski alat koji će svakom poduzetniku olakšati izvođenje svakodnevnih zadataka. Uz njegovu pomoć lako možete pratiti najnovije zadatke, kome su dodijeljeni, u kojoj su fazi te u kojem roku moraju biti odrađeni. Lako je pratiti sve izmjene koje se događaju na dodijeljenim zadacima jer će svaka izmjena biti prikazana kao nova obavijest na sučelju korisnika. 
Trello dolazi u besplatnoj verziji koja je izvrsna za praćenje razvoja izrade web-stranica, uz vrlo pregledan kalendar sadržaja koji sortira sve zadatke sa zadanim vremenskim rokom. 
 
Organizacija zadataka, Trello, alat 

2. Hootsuite


Vođenje i održavanje nekoliko društvenih mreža istovremeno može izazvati pravu zbrku. Prijave, odjave, lozinke... sve to treba upamtiti. Hootsuite je zapravo social media management alat kojim možete na vrlo pregledan i jednostavan način voditi vaš, kao i društvene profile vaših klijenata na Facebooku, LinkedInu,Twitteru, Goolge+ itd. Sve društvene mreže kojima upravljate sinkronizirat će se tako da objave kreirate samo jednom, a Hootsuite se brine za izlazak tih objava u točno određeno vrijeme. 
 
Hootsuite organizacijski alat 

3. Toggl


Toggl je genijalan alat za mjerenje vremena koje vam treba za pojedini zadatak. Precizno će vam pokazati koliko ste vremena potrošili na zadatak unutar projekta ili na određenog klijenta za kojeg vodite projekt, što je korisno za optimizaciju vremena. Poprilično jednostavan za korištenje, Toggl će vam uz pomoć grafikona i statistika prikazati koliko ste posla odradili u brojkama. Statistiku možete filtrirati, prikazati na grafovima, izvesti iz alata itd. 
 
Toggl organizacijski alati 

4. LastPass


Alatom LastPass možete upravljati lozinkama za više računa. Od e-mail adresa, prijava na portale, društvene mreže do lozinki za bankovne račune, LastPassom možete organizirati sve na jednom mjestu. Jedina lozinka koju ćete morati upamtiti je ona za ovaj alat. 
 
LastPass organizacijski alat 
 

5. Thrive


Za one koji se muče s brojkama i praćenjem financijskog stanja poslovanja postoji Thrive, organizacijski alat kojim ćete lako pratiti i analizirati račune. Alat nekima poznat od ranije pod nazivom Solo posebno je dizajniran za freelancere. Osim kreiranja projekata i dodjele zadataka te određivanja rokova, alat pruža mogućnost analize koliko klijenata ponovno unajmljuje vaše usluge, kojim se djelatnostima bave i koliko su vam oni profitabilni. Preko Thrivea možete izrađivati račune, a alat prati koji su vam klijenti platili, kojim računima je prošao rok dospijeća, a koji su tek za naplatu.
 
Thrive organizacijski alat

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

MALI I SREDNJI PODUZETNICI - TRENDOVI U 2022.

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: