Antistres Member meet up by Laurus Spa

eZdravlje&ljepota
09.12.2019 10:12:30

11. prosinca Women in Adria poziva svoje članice na druženje na kojem ćete se riješiti stresa

Antistres Member meet up by Laurus Spa

Women in Adria za svoje članice organizira druženje kojim će godinu privesti kraju u dobrom raspoloženju. Okupljanje će se održati 11. prosinca u salonu Laurus Slow Spa na adresi Radićeva 15, Zagreb. Glavna tema je "Aromaterapijom do unutrašnjeg mira ili Aromaterapija za zaposlene". Relaksirajuće druženje s početkom u 17:30 sati vodit će Anamarija Pažin Morović, vlasnica salona te ujedno i članica WiA. 

Razdoblje blagdana trebalo bi biti vrijeme za opuštanje, no kod mnogih je obilježeno stresom. U aromaterapiji postoje metode uz koje se možete relaksirati "u hodu" i sami sebi dozirati optimizam. Na predavanju ćete saznati kojim tehnikama umanjiti osjećaj napetosti i kako pripremiti opuštajuću kupku. Svaka gošća dobit će i 5 minuta ugodne chair masaže

Osim druženja, na meet upu vas očekuje i poseban popust od 40% na sve usluge salona Laurus Slow Spa koji možete iskoristiti u roku od 3 mjeseca. Voucher možete iskoristiti za sebe ili ga pokloniti za Božić vama dragoj osobi. 

Druženje je besplatno, a namijenjeno je isključivo članicama Women in Adria. Broj mjesta je ograničen, stoga se prijavite što prije! 
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eZdravlje&ljepota

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: