Saznajte koji su to novi alati na Instagramu!

eUsluge
09.07.2019 15:07:20

Popularna društvena mreža uvela je novitete

Saznajte koji su to novi alati na Instagramu!

Popularnost Instagrama kao društvene mreže konstatno je u porastu. Kroz zadnjih nekoliko dana uvedena su 3 noviteta, a u nastavku vam donosimo detalje o njima. 

Chat sticker

 
Novost na Instagramu je Chat sticker, osmišljen za korisnike koji žele nešto raspraviti ili planirati s više osoba. Ova opcija funkcionira tako da kada netko postavi naljepnicu za brbljanje na Story, njegovi pratitelji mogu kliknuti na nju i zatražiti pristup razgovoru. Osoba koja je postavila sticker odlučuje kome će dozvoliti ulaz u razgovor.  


Restrict

 
Nova Restrict značajka omogućava da korisnik Instagrama ograniči nekoga od svojih pratitelja, primjerice vidljivost komentara tog pratitelja na vlastitim objavama, te mu onemogući da vidi je li online i je li pročitao njegove poruke. Naravno, pratitelj neće znati da je stavljen na Restrict listu. 
 
Ovim putem umanjit ćete mogućnost interakcije followera s vama, a da ga pritom ne morate potpuno izbrisati.  

Umjetna inteligencija za praćenje komentara

 
Uvođenjem umjetne inteligencije moći ćete otkrivati potencijalno sporne komentare. Kada korisnici pokušaju objaviti uvredljivi komentar, automatski će im biti postavljeno pitanje žele li to zaista objaviti. Dobra ideja za sprječavanje online nasilja
 
(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eUsluge

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: