Proljetni sajmovi na Zagrebačkom velesajmu

PODUZETNIČKE NOVOSTI
03.04.2018 14:04:49

Emat, Interklima i Interprotex, od 4. do 7. travnja

Proljetni sajmovi na Zagrebačkom velesajmu

Zbog terminskog zajedništva sajmova i kompatibilnih programa izlaganja oni su objedinjeni pod nazivom Proljetni sajmovi Zagrebačkog Velesajma.
 
Sadržaj sajmova u fokus stavlja planiranje, projektiranje, izgradnju, rekonstrukciju i opremanje objekata na energetski učinkovit, te ekološki prihvatljiv način, uključujući i zaštitu ljudi, imovine i podataka.
 
Sajamski projekti prezentirat će inovacije i nove tehnologije u izgradnji, klimatizaciji, upotrebi energije, zbrinjavanju otpada, kao i osiguranju i zaštiti, čime izravno utječu na razvoj, modernizaciju i konkurentnost pripadajućih djelatnosti.
 

INTERKLIMA – međunarodni sajam grijanja, klimatizacije, obrade pitkih voda i obnovljivih izvora energije

 
interklima sajam 
 
 
Kao poticaj poduzetnicima da proizvode i koriste opremu koja doprinosi energetskoj učinkovitosti i uštedi energije, stavit će se naglasak na obnovljive izvore energije. Uz stručna predavanja, radionice i prezentacije, središnja stručna događanja bit će Međunarodni znanstveno - stručni simpozij o grijanju, hlađenju i klimatizaciji INTERKLIMA i Konferencija o termografiji.
 

INTERPROTEX – Međunarodni sajam zaštite osoba i imovine

 
interprotex sajam 
 
 
Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske s Hrvatskim cehom zaštitara kao partnerom sajma, a obradit će aktualne teme zaštite i sigurnosti na nacionalnoj i međunarodnoj razini.
 

EMAT - Međunarodni sajam zaštite okoliša i komunalne opreme

 
emat sajam 
 
 
EMAT sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zaštite okoliša i energetike Republike Hrvatske, a obradit će aktualne teme zaštite okoliša i gospodarenja otpadom, od prevencije onečišćenja, komunalnog gospodarstva i urbanog uređenja, do zaštite okoliša i života u njemu.
 
 
 
(I: eCroatia.info/zv.hr)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više