Crowdfunding Bootcamp radionica za sve one koji žele znati više o crowdfundingu

PODUZETNIČKE NOVOSTI
04.06.2018 09:06:50

5. lipnja, Zagrebački Velesajam, ulaz besplatan

Crowdfunding Bootcamp radionica za sve one koji žele znati više o crowdfundingu

 
U utorak, 5. lipnja 2018. godine s početkom u 10:30 sati u prostoru Tehnološkog parka Zagreb na Velesajmu održat će se Crowdfunding Bootcamp radionica.
 
Crowdfunding Bootcamp je radionica namijenjena poduzetnicima bez ili s površnim poznavanjem crowdfundinga, koja sudionicima prezentira crowdfunding na pristupačan i interaktivan način te ih educira o osnovnoj terminologiji, zahtjevima i mogućnostima koji su na raspolaganju budućim crowdfunderima. 

Na radionici će se obrađivati sljedeće teme: što je crowdfunding – povijest, tipovi, stanje u Hrvatskoj, što su osnovni elementi strategije i tijeka kampanje, što su target grupe i perkovi, koja je razlika Kickstartera, Indiegogoa i Funderbeam SEE, što su osnovni elementi promocije, koja je uloga društvenih medija i PR-a, koje su najčešće greške koje rade pokretači kampanja, prepoznati primjere uspješnih i neuspješnih kampanja iz regije, dobiti priliku razgovarati o svojim idejama za kampanju, te otkriti trikove za uspješnu provedbu kampanje.

Program radionice možete preuzeti ovdje.

Za sudjelovanje na Crowdfunding radionici možete se prijaviti putem sljedeće poveznice. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj mjesta je ograničen na 40. 

Radionicu organizira Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) i Agencijom BRODOTO. Razvojna agencija Zagreb – TPZ partner je ovog događaja.
 
 
(I: eCrotia.info/raza.hr)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više