Parking platite aplikacijom Keks Pay!

eAutomoto
31.10.2019 10:10:19

Bez obzira u kojoj banci imate račun, nalazite li se u ovih 58 hrvatskih gradova, plaćanje parkinga je olakšano

Parking platite aplikacijom Keks Pay!

Plaćanje parkinga putem mobilne aplikacije Keks Pay moguće je u čak 58 gradova u Hrvatskoj. Vozačima je time omogućeno brzo i jednostavno plaćanje parkinga, kao i kupovina dnevne ili mjesečne parkirne za bilo koje javno parkiralište. 

Ovu funkcionalnost razvili su Erste banka i tvrtka Infoart. Iako se radi o aplikaciji određene banke, plaćanje Keks Payom omogućeni je svima, bez obzira na to u kojoj banci imaju otvoren račun. 

Nakon što ste našli parkirno mjesto, na Keks Payu u glavnom izborniku trebate odabrati opciju "Plati parking" i unijeti registarsku oznaku te model automobila. Nakon tog koraka, možete odabrati i opciju "Lociraj me", a app će sama odabrati zonu parkiranja, koristeći GPS. Odaberite željeno trajanje i provučete "slider" za plaćanje. Keks Pay će vas podsjetiti i na istek roka parkiranja, neovisno o tome jeste li u tom trenutku spojeni na internet. 

Erste banka bilježi čak 62 000 aktivnih korisnika aplikacije od prošle godine pa sve do danas. Osim plaćanja parkinga, njome možete slati i primati novac bez naknade. Besplatna je za korištenje, a preuzeti je možete ako imate Android ili iOS. 
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti. 
 
(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eAutomoto

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: