Webinar: Isticanje cijena tijekom posebnih oblika prodaje u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača

PODUZETNIČKE NOVOSTI
16.05.2022 11:05:40

Webinar "Isticanje cijena tijekom posebnih oblika prodaje u skladu s novim Zakonom o zaštiti potrošača" održat će se u četvrtak, 26. svibnja, od 10:30 do 12 sati, putem platforme Microsoft teams.

Webinar: Isticanje cijena tijekom posebnih oblika prodaje u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača

Zbog brojnih upita tvrtki o mnogim novostima uvođenima novim Zakonom o zaštiti potrošača, koje se odnose i na isticanje cijena tijekom posebnih oblika prodaje (akcije, super ponude, popusti, sezonska sniženja...), Sektor za trgovinu Hrvatske gospodarske komore, u suradnji s Upravom za trgovinu i politiku javne nabave Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, organizira ovaj webinar Uz isticanje cijena, na webinaru će biti riječi i o novostima koje se odnose na podnošenje prigovora potrošača.

Predavanje će održati Zrinka Kos, stručna savjetnica u Službi za normativne aktivnosti iz područja zaštite prava potrošača iz Uprave za trgovinu i politiku javne nabave u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja.

Prijaviti se na webinar možete obrascem na linkunajkasnije do srijede, 25. svibnja, u 15 sati.

Prijavljenima ćemo dostaviti poveznicu za praćenje dan prije predavanja.

 

(I: HGK.hr)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više