CAME ADRIATIC

Uređaji za naplatu parkinga, parking sistemi, rampa za parking, cestovna, automatska garažna vrata, audio parlafon, video, Rijeka, Istra

Uređaji za naplatu parkinga
Parking sistemi i rampa za parking
Automatika za vrata
Parlafoni

KUĆNA I INDUSTRIJSKA AUTOMATIZACIJA

O nama

Came Adriatic nalazi se na Kastvu i od 1972. proizvodi bogati asortiman: automatiku za vrata, dvorišna vrata, industrijska vrata, okretne rampe, uređaje za naplatu parkinga, parking sisteme i ostale slične proizvode, združujući sposobnost i tehnološka istraživanja s pouzdanošću i stručnošću. 
Specijalizirali smo se za audio i video sustave parlafonije, odnosno audio i video parlafone.

Uređaji za naplatu parkinga - parking sistemi - rampa za parking

U našoj ponudi naći ćete sve za parkiralište i kontrolu pristupa. Kvalitetni uređaji za naplatu parkinga, rampe i parking sistemi sve je što vam treba za uspješno vođenje parkinga. 
Stalne inovacije i preuzimanje novih zaštitnih znakova pružilo je tvrtki Came Adriatic konsolidirano znanje u općoj kontroli doma (automatizacija, protuprovala, pametna kuća) na području sustava za velike javne objekte te upravljanja gradskim objektima i javnim površinama. 

 
Came Adriatic sestrinska je firma globalno poznatog poduzeća Came Group s podružnicama diljem svijeta. U mogućnosti smo odrađivati narudžbe iz cijele Hrvatske.
Obratite nam se s vašim pitanjima bez obaveze, rado ćemo vas informirati, dostaviti vam promotivne materijale ili vas savjetovati o najboljoj soluciji za vaš prostor.

Came S.p.A. je certificiran standardom:
  • UNI EN ISO 9001
  • UNI EN ISO 14001
  • BS OHSAS 18001

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: