Save the date - Veliki sajam namještaja, Design District počinje 23.11. u Rovinju

PODUZETNIČKE NOVOSTI
17.11.2023 11:11:49

Obnovite turističke objekte, privatne i poslovne prostore ekskluzivnim komadima namještaja - Vidimo se u Rovinju!

Save the date - Veliki sajam namještaja, Design District počinje 23.11. u Rovinju

Sajam namještaja i uređenja interijera, Design District, koji se održava u Rovinju od 23. do 25. 11. i ove godine donosi pregršt novosti za turističke, javne i privatne objekte.

Više od 90 brendova namještaja, podnih i zidnih obloga, rasvjete, krevetnih sustava, prozora, vrata i mnogih drugih proizvoda koji su neophodni za uređenje, u tri dana sajma donose u Rovinj trendove i mogućnosti za iduću turističku sezonu. 

Konferencija za arhitekte i dizajnere interijera

 
Konferencija za arhitekte i dizajnere interijera pod nazivom „Održiva estetika i funkcionalnost: Arhitektura i dizajn interijera u svjetlu Green Deala" okuplja renomirane predavače koji iz vlastitog iskustva govore o održivosti i novim pristupima projektiranju, građenju i uređenju. Program pogledajte ovdje.

Iznimna prilika posjetiteljima je i izložba „Bernardo Bernardi, 65 godina" koju u Rovinj donosi renomirani domaći proizvođač namještaja ERA koja ima ekskluzivno pravo proizvodnje namještaja našeg velikog arhitekta i dizajnera, Bernarda Bernardija.

Za izdvojiti je još jedna atrakcija sajma, a to je EKO TRŽNICA HRVATSKIH DELICIJA I RUKOTVORINA na kojoj sudjeluju domaći proizvođači. Posjetiteljima se pruža prilika da po povoljnim cijenama nabave ekološke proizvode, hranu, piće i dekoraciju.
 
design district

Tradicionalno, na sajmu Design District u Rovinju okupljaju se najznačajniji ponuđači iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Turske čija je djelatnost vezana uz dizajn i opremanje objekata.
 
Posjetitelji, privatna i poslovna publika, arhitekti, dizajneri interijera, investitori, hotelijeri i turistički djelatnici mogu očekivati mnogo ideja i rješenja na jednom mjestu.

Izlagači najavljuju velike popuste tijekom sajma, pa je to prilika za nabavkom povoljnog namještaja i ostalih proizvoda za uređenje interijera i eksterijera.

Radno vrijeme sajma je u četvrtak, 23. i petak 24.11. od 10:00 do 18:00 sati, a u subotu 25.11. od 10:00 do 17:00 sati.
 
Bilo da ste izlagač ili posjetitelj – postajete dio velikog događanja i svojim sudjelovanjem ovaj festival činite  boljim i ljepšim. Više informacija saznajte na www.design-destrict.net

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više