Veliki sajam namještaja stiže u Rovinj - ne propustite Design District!

PODUZETNIČKE NOVOSTI
03.11.2023 12:11:44

Više od 95 izlagača inspirirat će iznajmljivače, hotelijere i dizajnere za uređenje doma, apartmana i hotela!

Veliki sajam namještaja stiže u Rovinj - ne propustite Design District!

Design Districtmeđunarodni sajam namještaja i uređenja interijera i eksterijera ponovo otvara svoja vrata posjetiteljima koji trebaju opremiti turističke, javne ili privatne objekte.

staroj tvornici duhana u Rovinju, od 23. do 25.11. više od 95 ekskluzivnih brendova predstavlja namještaj za sjedenje, kuhinje, spavaće i hotelske sobe, sustave za spavanje, podne i zidne obloge, najnovije materijale za uređenje interijera i još mnogo toga potrebnog za kompletno opremanje.
 

Mnoštvo inspiracije za uređenje privatnih, turističkih i javnih objekata

 
Od 2018. godine, Design District je omiljen događaj za investitore, arhitekte, dizajnere interijera, vlasnike hotela, apartmana i vila kao i ostalih turističkih objekata jer na jednom mjestu pruža sve informacije o trendovima, aktualnoj ponudi i prihvatljivim cijenama olakšavajući tako pripremu za slijedeću sezonu.

Biraju se najbolje uređeni izlagački prostori i proizvodi po kriterijima estetike, funkcionalnosti i dizajna što je u idućih godinu dana najbolji pokazatelj vrijednosti onih koji osvajaju priznanja.
 
Na sajmu izlažu predstavnici industrije iz:
 
  • Hrvatske,
  • Slovenije,
  • Bosne i Hercegovine,
  • Srbije,
  • Italije,
  • Njemačke i Turske,
Mnoštvo izlagače ponudu čini iznimno bogatom i omogućava odabir između raznih stilova uređenja vanjskih i unutrašnjih prostora.
 
dd

Konferencija pod nazivom Održiva estetika i funkcionalnost: Arhitektura i dizajn u svjetlu Green Deala, koja se prema programu stručnog usavršavanja za arhitekte boduje s 11 sati, dovodi eminentne predavače i arhitektonske autoritete koji se do sada nisu zajedno našli na nekom sličnom događanju.
 
U tome je dodatna vrijednost Konferencije koja šalje poruku o mogućnostima arhitekture i unutrašnjeg uređenja da odgovore na današnje izazove vezane uz održivost.

Ovogodišnji Design District u okviru događanja, prvi puta predstavlja i posebnu izlagačku cjelinu EKO TRŽNICA HRVATSKIH DELICIJA na kojoj se predstavljaju domaći premium brendovi što će biti prilika posjetiteljima da kušaju i kupe proizvode koji im inače nisu dostupni.

Sajam možete posjetiti 23. i 24. 11. od 10:00 do 18:00 sati, a u subotu, 25.11. od 10:00 do 17:00 sati. Više infromacija saznajte na www.design-district.net

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više