Regionalni dan EU fondova i Poslovni uzlet u Ivancu

PODUZETNIČKE NOVOSTI
12.06.2018 09:06:57

13. lipnja, Ivanec

Regionalni dan EU fondova i Poslovni uzlet u Ivancu

 
HGK kao partner u projektu Poslovni uzlet, koji organizira Poslovni dnevnik, poziva vas u Ivanec na Regionalni dan EU fondova i Poslovni uzlet Grada Ivanca te Poslovne susrete Ivanec 2018., koji će se održati u srijedu, 13. lipnja, od 10 do 16 sati u hotelu Orion, na adresi Horvatsko 28.

U sklopu Poslovnog uzleta u Ivancu održat će se i Regionalni dan EU fondova u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova EU, a sufinancira se sredstvima EU fonda za regionalni razvoj.

O operativnim i tehničkim pojedinostima u vezi s postupcima dodjeljivanja sredstava iz EU fondova te o mogućnostima financiranja projekata za poduzetnike i turističke projekte bit će riječi na stručnim predavanjima.

Održati će se i Poslovni susreti Ivanec 2018. s prezentacijom o mogućnostima ulaganja u Industrijsku zonu Ivanec, na koje Grad i Poslovna zona Ivanec d. o. o. pozivaju sve poduzetnike zainteresirane za ulaganja u Ivancu. Tom će prilikom moći dobiti sve informacije o olakšicama i pogodnostima ulaganja u zoni koja je komunalno opremljena i spremna za prihvat novih investicija.

U priloženim dokumentima nalazi se program Regionalnog dana EU fondova, poziv na Poslovne susrete Ivanec 2018. te program Poslovnog uzleta.

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više