Konferencija Europski plan vanjskih ulaganja

PODUZETNIČKE NOVOSTI
06.06.2018 09:06:46

8. lipnja, HGK, Zagreb

Konferencija Europski plan vanjskih ulaganja

 
U povodu posjeta Nevena Mimice, povjerenika Europske komisije za međunarodnu suradnju i razvoj Republici Hrvatskoj, Hrvatska gospodarska komora uz podršku Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj organizira konferenciju Europski plan vanjskih ulaganja, koja će se održati 8. lipnja u 12 sati u vijećnici HGK u Zagrebu.

Europski plan vanjskih ulaganja – EIP predstavlja instrument razvojne politike EU, čiji je cilj poticati uključivanje privatnoga sektora u razvojno partnerstvo putem novih ulaganja, u Afriku i u europsko susjedstvo. Plan pridonosi otvaranju novih tržišta za europske te samim time hrvatske tvrtke, a usmjeren je posebice na infrastrukturu, uključujući energetiku, vode, promet, informacijske i komunikacijske tehnologije, okoliš, socijalnu infrastrukturu i ljudski kapital te financiranje mikro, malih i srednjih poduzeća s posebnim naglaskom na stvaranje radnih mjesta.

Osim predstavljanja EIP-a, predstavit će se i aktivnosti investicijskih i razvojnih banaka usmjerene provedbi navedenog plana, u koje se mogu uključiti i hrvatske tvrtke. 
 
Za sudjelovanje na konferenciji, ispunite prijavni obrazac.
 
 
 
(I: eCroatia.info/hgk.hr)

Komentiraj

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: