KONOBA MONDO

istarska kuhinja, autohtona jela, Istra

Konoba Mondo proglašena je jednom od najboljih konoba u Istri. Ne propustite probati najbolje istarske specijalitete i delicije te odabrana istarska vina koja se odlično sljubljuju s jelima.

AKTUALNO

Opis djelatnosti

O nama

Konoba Mondo

Konoba Mondo nalazi se na padini izvan velikih vrata u prekrasnom srednjovjekovnom gradiću Motovun, koji se nalazi na vrhu brda u istarskom selu.
Već pri samom ulazu u konobu, sve će vas podsjetiti na romantiku i davna vremena, a ljubazno osoblje učinit će da se osjećate opušteno i spremno za jednu novu gastro priču.

Istarska kuhinja - Autohtoni specijaliteti

Bogati jelovnik prepun je autohtonih istarskih specijaliteta - od bijelog i crnog tartufa, istarskog pršuta, pa do domaće tjestenine, palente i carpaccia.
Potrudili smo se vinsku kartu uskladiti s jelima - na njoj se nalaze najbolji vinari s ovog područja, a izbor doseže i brojku 300.
 

 
U sali imamo 30 sjedećih mjesta, a na terasi 20, sasvim dovoljno kako bi se svakom od vas mogli posvetiti.
 
Vrlo često se spominjemo u domaćim i svjetskim novinama i časopisima na što smo iznimno ponosni. Našu kvalitetu prepoznao je i The New York Times koji je u svom članku savršeno opisao našu konobu. Članak možete pročitati na linku - Restaurant Review: Mondo Konoba in Croatia
 
Slobodno nam se pridružite na ručku ili večeru, probajte okuse Istre i uživajte u ljepotama našeg kraja.

Referenca

                                                      
KONOBA MONDO se nalazi u ovim kategorijama

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: