RAVALICO - VINA I RAKIJE

Istarska vina, malvazija, degustacija, kušaona, wine tasting, Istra

Prepustite se jedinstvenom okusu Ravalico vina, rakija i ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Kod nas možete sve naše proizvode degustirati te upoznati našu priču od samih početaka.

NAŠA PONUDA

Opis djelatnosti


O nama

Ravalico - Domaća vina i rakije Istra

Ravalico vina i rakije vrhunski su istarski proizvodi obitelji Ravalico čija tradicija vinarstva započinje još 1903. godine od kad se znanje i ljubav prema vinovoj lozi i proizvodnji vina prenosi s koljena na koljeno.
 
Naši se vinogradi protežu na preko 40 hektara u okolici Nove Vasi gdje klima pogoduje uzgoju loze.
Danas smo najveći i najutjecajniji privatni proizvođači vina i rakije u Istri, a naša su vina višestruko nagrađivana nam raznim domaćim i internacionalnim natjecanjima i sajmovima

Istarska Malvazija 

Posebno se ponosimo autohtonom sortom, našom Malvazijom Ravalico koja se na prošlogodišnjoj Vinistri okitila zlatnom medaljom. Naša su vina odličan poklon za prijatelje i poslovne partnere jer ćete u našem bogatom asortimanu pronaći vino za uz svako jelo, večernje druženje uz grickalice, ali i izvrstan aperitiv.

Od bijelih vina u ponudi imamo još i Chardonnay, Sivi Pinot i Muškat, a od crnih vina nudimo Cabernet Sauvignon i Merlot.

Domaće rakije Ravalico

Od grožđa naših vinograda proizvodimo i rakije različitih okusa. Rakiji dodajemo istarski med i masline iz naših maslinika kako bi dobili rakije Medenica i Oliva, a u ponudi imamo i rakije za kavu za kavu.
Sve naše rakije možete degustirati u našem podrumu te kupiti u trgovinama diljem Istre.

Degustacija vina - Wine tasting

Naš podrum je mjesto gdje možete kušati sva naša vina, rakije i maslinova ulja, a uz to ćemo vam pripremiti i ukusna jela istarske domaće kuhinje.

Istrian wines and brandies

Ravalico wines and brandies are one of the most well-known Istrian alcoholic beverages. Ravalico family began producing wine in 1903 when our great grandfather Giovanni started the tradition at the vineyards around Novigrad.
Visit us at our wine cellar in Nova Vas for a wine tasting of exquisite Ravalico wine, brandy and extra virgin olive oil.

Vini e grappe istriane

Ravalico vini e grappe sono tra le bevande alcoliche Istriane più apprezzate in Croazia ma anche all’estero. La famiglia Ravalico cominciò a produrre il vino nel 1903 quando il nostro bisnonno Giovanni iniziò la produzione vitivinicola.
Venite a visitarci nella nostra cantina dove potrete degustare i nostri vini, varie grappe e olio di oliva extra vergine.

Referenca

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: