RESTAURANT AND WINE BAR ALEGRIA

francuska kuhinja, salate, bistro, wine bar, cocktail, Jarun, Trešnjevka, Rudeš

Vrhunski specijaliteti domaće i francuske kuhinje, live nastupi subotnjim večerima, bogat izbor vina i koktela

JELOVNIK

O nama

Restaurant and wine bar Alegria nalazi se na Jarunu, okrenut prema šetnici kod zadnjeg ulaza, tako da je lokacija zaista mirna i lijepa. Ono što u potpunosti opisuje naš bistro jest upravo njegovo ime - Alegria, što na španjolskom znači "radost".
 

Spoj različitih kuhinja

U Alegriji pripremamo specijalitete Francuske, Dalekog istoka, Italije i drugih međunarodnih, kao i domaće, hrvatske kuhinje u suradnji s OPG-ovima. Jelovnik se sastoji od izrazito kreativnih jela, odnosno predjela, glavnih jela, deserta, tapasa i ponude za doručak. Ponedjeljkom kuhinja ne radi, nego se osmišljava meni za nadolazeći tjedan kojeg možete pronaći na našoj Facebook stranici.
 

Vesela atmosfera

Kod nas uvijek vlada vesela obiteljska atmosfera, a naš pomno osmišljeni šareni ambijent ukrašava veliki mural Patricija Alejandra, venezuelanskog umjetnika, te dječji radovi naših najmlađih posjetitelja.
Naša ponuda vina i koktela zadovoljit će i najizbirljivije, a povremeno organiziramo i live nastupe u kojima ćete zasigurno uživati. Najave događanja možete pratiti na našoj Facebook stranici.
 
Dobrodošli!
 

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: