POLIKLINIKA LASER RI

Glaukom, laserska dijagnostika, skidanje dioptrije, Rijeka

Poliklinika Laser iz Rijeke vam nudi usluge laserske dijagnostike i skidanja dioptrije, ali i estetske tretmane poput lipolize, mezoterapije i indukcije kolagena. Optika Oko u centru Rijeke u ponudi ima veliki izbor dioptrijskih, sunčanih i teleskopskih naočala, kontaktne leće te uslugu pregleda vida.

IZDVAJAMO

O nama

Oftamolog, laserska dijagnostika

Poliklinika Laser Ri nalazi se u Rijeci, a od usluga vam nudi lasersko skidanje dioptrije, dijagnostiku bolesti oka i vida te čitav niz oftalmoloških terapija i zahvata. Specijalizirali smo se i za liječenje glaukoma, stoga vam preporučujemo redovite preglede očiju kako bi ovu bolest na vrijeme otkrili i zaustavili njezin napredak.
 
Posjedujemo modernu dijagnostičku i terapijsku infrastrukturu koja nam omogućuje liječenje različitih očnih bolesti, a svakom pacijentu pristupamo individualno čime vam pružamo cjelovitu i kvalitetnu uslugu.

Estetski i kozmetički tretmani

Osim oftalmoloških usluga nudimo vam izvanredne estetske i kozmetičke tretmane. Za sve one koji žele izgledati mlađe i ispuniti bore tu su naši anti-aging tretmani za pomlađivanje lica, kose, ruku i tijela.
Odaberite tretman hijaluronskim filerima, mezoterapiju i lipolizu, a za svježu, zategnutu i njegovanu kožu izaberite naš vampirski tretman matičnim stanicama.
Za smanjenje ožiljaka, akni i strija preporučujemo terapiju dermalnim rolerima koji će pospješiti prirodan proces stvaranja kolagena.
U našoj ponudi je i botox - idealan za eliminaciju bora.
 
Nazovite nas i raspitajte se o našim uslugama koje će vam pomoći da očuvate vaš mladolik izgled, ali i zdravlje vaših očiju!
 
Dioptrijske naočale
 

Optika Oko

Optika Oko u Rijeci (na adresi Adamićeva 24) nudi vam dioptrijske, teleskopske i sunčane naočale, kapi za oči, kontaktne leće te mnogo drugih proizvoda. U našoj optici radimo i pregled vida i očnog tlaka, a možete dobiti i recept za naočale. 

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: