DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE VITA SANA

Starački dom, smještaj i medicinska skrb, Istra

Svako zaslužuje doživjeti svoju starost u dobrom okruženju, s osobama sličnim sebi i s kompletnom njegom! Vita Sana postala je mjesto ljubavi, mira i podrške :)

USLUGE

Opis djelatnosti

O nama

Dom za starije i nemoćne Ližnjan, Pula

Dom za starije i nemoćne osobe Vita Sana nalazi se u Ližnjanu, samo 10-ak kilometara od Pule.
Dom je u potpunosti opremljen svom medicinskom opremom, a naše stručno i školovano osoblje ponudit će vam potpunu brigu i medicinsku skrb.

Starački dom Pula

Dom Vita Sana izgrađen je 2014. godine, a prostire se na 2500 m2 okućnice. Sukladno Zakonu o socijalnoj skrbi pružamo usluge smještaja, prehrane, njege, brige o zdravlju, socijalnog rada, fizikalne terapije, radnih aktivnosti, savjetovanja i pomaganja
Naš stručni tim sastoji se od voditelja, medicinskog osoblja, njegovatelja, kuharica, spremačica, a organiziramo i redovne posjete liječnika opće prakse i specijalista te vježbe uz fizikalnog terapeuta.
Naši njegovatelji pomoći će vam da se osjećate zdravo u svome tijelu te da godine života koje dolaze ispunite kvalitetom, zajedništvom, prijateljstvom i zadovoljstvom.
 
 

Medicinska skrb 


Svakom korisniku pristupamo individualno kako bi dobio ciljanu i potrebnu medicinsku skrb.
Grupne vježbe u jutarnjim satima, pa i na otvorenome, ukoliko vrijeme to dopušta, prema preporukama liječnika primjenjuju naši fizioterapeuti. Vježbe su prilagođene potrebama i tegobama naših korisnika treće životne dobi.
Osim brige o fizičkom zdravlju korisnika, brinemo i o emocionalnom zdravlju korisnika. Organiziramo različite aktivnosti i terapije prilagođene željama i mogućnostima - rođendane, proslave, radionice te posjete i druženje s volonterima. Slavimo i različite blagdane kako bi zadovoljili duhovne i vjerske potrebe naših štićenika.

Smještaj i prehrana

Prehranu prilagođavamo specifičnim oboljenjima kao šećerna bolest, bolest žući, gušterače ili ako korisnik ima preporuku prehrane od strane liječnika.
Svaki obrok pripreme se od svježih namirnica, a naše kuharice pripremaju razne domaće specijalitete. 

Naš primarni cilj je da osiguramo vama ili članovima vaše obitelji siguran i miran boravak, adekvatnu medicinsku skrb te osjećaj kao da ste kod kuće.

Mjesto mira, ljubavi i podrške Vama i Vašim najmilijima.

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE VITA SANA se nalazi u ovim kategorijama

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: