Prijavite se na međunarodni program Erasmus razmjene za mlade poduzetnike

PODUZETNIČKE NOVOSTI
01.06.2023 08:06:44

Razmjenite iskustvo i znanje s iskusnim poduzetnicima iz drugih zemalja!

Prijavite se na međunarodni program Erasmus razmjene za mlade poduzetnike

Početkom veljače ove godine počeo je novi ciklus programa Erasmus za mlade poduzetnike. Cilj Programa je povezivanje novih poduzetnika s iskusnim poduzetnicima domaćinima u drugim državama sudionicama zbog razmjene znanja i iskustava.
 
Novim poduzetnicima Program omogućuje ostvarivanje suradnje s iskusnim mentorom te razvijanje vještina koje su potrebne za usavršavanje poslovnog plana i pokretanje vlastitog poduzeća. S druge strane, poduzetniku domaćinu se pružaju novi pogledi na poslovanje vlastite tvrtke, kao i prilika za suradnju s inozemnim partnerima i učenje o novim tržištima. Boravak u inozemstvu može trajati od jednog do šest mjeseci te je financiran sredstvima Programa.
 
TERA Tehnopolis je lokalna kontakt točka za provedbu programa Erasmus za mlade poduzetnike u koji je uključena od 2019. godine. Od tada pa sve do danas ostvareno je ukupno 13 dolaznih i 25 odlaznih razmjena.
 
Više informacija o programu i prijavama pročitajte ovdje. 
 
(I: Enterprise Europe Network) 

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više