Najam namještaja za apartmane i hotele - mjere pomoći u turizmu COVID-19

PODUZETNIČKE NOVOSTI
26.05.2020 11:05:39

Ne kupujte namještaj za vaš smještajni objekt, Hrvatski interijeri imaju bolje rješenje!

Najam namještaja za apartmane i hotele - mjere pomoći u turizmu COVID-19

Poznato je da gosti danas traže prekrasan smještaj, a moderan namještaj sigurno će privući njihovu pažnju, čime se šanse za rezervaciju turističkog objekta povećavaju.

 

Ako vam trenutna gospodarska situacija prouzročena koronavirusom ne dozvoljava da u obnovu vaših smještajnih kapaciteta uložite planirani budžet, dobre vijesti stižu iz od hrvatskih proizvođača namještaja i opreme okupljenih u klasteru Hrvatski interijeri. Njihova inicijativa "Mjere pomoći u turizmu – COVID 19" osmišljena je kako bi i unatoč krizi iznajmljivači i poduzetnici mogli moderno opremiti svoje objekte uz smanjenje troškova. 

Ova inovativna ideja, kojoj je cilj spas hrvatskog turizma i poticanje gospodarstva, predlaže najam namještaja kao alternativu skupim investicijama za njegovu kupnju.
 
Na raspolaganju su brojni stručnjaci koji će vilu, apartman, hotel ili poslovni prostor opremiti po želji klijenta. Osigurano je projektiranje, izrada i montaža.

"Budite korak ispred ostalih, iznajmite namještaj, umjesto da ga kupujete i osigurajte da Vaš hotel, apartman, restoran, ured ili poslovni prostor uvijek izgleda privlačno, suvremeno, ekskluzivno." - poručuju iz udruženja te dodaju: - "Na taj način ćete privući goste koji su spremni platiti više za dobar osjećaj u Vašem interijeru, a u ovim nesigurnim vremenima nećete morati previše ulagati u uređenje."

Preko 30 hrvatskih proizvođača namještaja u najam nudi više od 500 gotovih proizvoda. Također se može naručiti i izrada namještaja po mjeri te ugovoriti otplata na rok do 5 godina.
 
Postupak ugovaranja je jednostavan, bez puno papirologije. Iznos najma se računa kao direktan trošak i PDV se odbija kao plaćeni pretporez. Osim velikog izdatka, najmoprimac je pošteđen i hipoteke, bankovnih zavrzlama i zaduženosti vidljive u banci.
 
Jednom kad najam istekne domaćin nema brige oko zbrinjavanja korištenog namještaja jer će se zato pobrinuti proizvođač.

Hrvatski je namještaj jeftiniji od talijanskog koji prevladava u domaćim hotelima, a orijentacija na kupnju domaćih proizvoda ključna je za unaprjeđenje hrvatskog gospodarstva. Osim toga, uređenje objekta namještajem domaćih proizvođača donio bi bi dodatnu prepoznatljivost.

Ova inicijativa također omogućuje iznajmljivačima da redovito mijenjaju izgled interijera objekta te tako budu konkurentniji na tržištu.

Zainteresirani za najam namještaja više informacija mogu zatražiti putem e-maila ili forme za upit. Kontakt osoba je Bruno Kovačević kojeg je moguće kontaktirati na broj mobilnog telefona.
Posjetite službenu stranicu udruženja Hrvatski interijeri.
 
(I: eCroatia.info)

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više