MEATING RESTAURANT & LOUNGE BAR

Restoran Istra, Pula, istarski specijaliteti

Novootvoreni restoran u samom centru Pule s bogatom ponudom istarskih specijaliteta i pomno odabranom vinskom kartom! Posjetite nas u Prolazu sv. Teodora.

ŠTO VAM NUDIMO?

O nama

Restaurant & lounge bar Meating Istra, Pula

Ako tražite restoran u centru Pule, volite istarske specijalitete i kvalitetna domaća i strana vina :)
 
Na ideju o otvaranju Meatinga došli smo tako što smo htjeli u centru Pule ponuditi malo drugačiju ponudu - željeli smo kvalitetna jela spojiti s pomno odabranim vinima i dobrom glazbom kako bi naša cjelokupna ponuda bila drugačija i posebna.
 
I tako smo sredinom 2017. otvorili restaurant & lounge bar u Puli, točnije u novouređenom Prolazu sv. Teodora

Istarski specijaliteti

Istarski specijaliteti već su odavno u vrhu traženih jela od domaćih i stranih gostiju u istarskim restoranima. Mi vam nudimo upravo to - istarske specijalitete tradicionalnih okusa u novom, modernom ruhu, pa tako dio naših hladnih predjela čine tartar od bifteka ili tune, a za toplo predjelo možete kušati crnu tjesteninu s kozicima i tikvicama ili rižoto sa škampima.

Moderni mesni specijaliteti oduševit će ljubitelje mesa jer vas čekaju biftek, fiorentina i ramstek, a ljubitelji ribe uživat će u oboritoj ribi, tuna steaku ili lignjama.
 

Novo u našoj ponudi su dnevne marende po pristupačnim cijenama - svakodnevno su u ponudi dva različita jela idealna za marendu ili brzi ručak.
 
Vikendom organiziramo evente gdje za vas DJ pušta glazbu zbog čega je Meating idealno mjesto za večeru i druženje prije izlaska.
 
Sve novosti pratite na Facebook stranici Meating Pula.
 Proizvodi i usluge
Fotogalerija

MEATING RESTAURANT & LOUNGE BAR se nalazi u ovim kategorijama

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: