WINE & FOOD BAR FORA LE PORTE

Vino, olive oil, maslinovo ulje, finger food, Poreč, Istria

Pronađite nas u centru Poreča, na samom trgu i kušajte naša jela koja pripremamo po tradicionalnom receptu ali na moderan način! Čeka vas i veliki izbor vina.

Opis djelatnosti

O nama

Wine & food bar Fora Le Porte u Poreču nalazi se u samom centru, a obitelj Mendiković je ovom bistrou dala ima po starom nazivu trga iz srednjeg vijeka na kojem se isti nalazi.

Kušajte najbolji finger food u Poreču i šire!

U našoj ponudi naći ćete široki izbor kava, kolača, focaccia, ali i puno konkretnijih jela kao što su tuna steak, škampi, bbq rebrica, ramsteak i mnogo drugih.
Takozvani finger food danas je sve popularniji, a omogućuje vam da probate veći izbor jela u manjim porcijama i povoljnim cijenama. 
Tu su hladna i topla predjela i naša domaća tjestenina, a predlažemo da probate pljukance Rustica - nama posebne. :)
I deserti imaju svoje mjesto u našem jelovniku - pripremamo souffle, cheesecake, voćnu krostatu i još nekoliko deserta za svačiji ukus.

 

Maslinovo ulje - Olive oil Poreč, Istria

Imamo vlastitu proizvodnju extra djevičanskog maslinovog ulja koje koristimo kao bazu u svim jelima. Jer domaće je domaće! :)
 

Domaće istarsko vino - Istrian wine

Što najbolje ide uz ukusnu hranu? Dobro vino, naravno. Naša vinska karta sastoji se od vinara iz okolice Poreča i nekoliko renomiranih vinara šireg područja.

Referenca

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: