OPG ŠKOPAC | EKO PRINCIP, LABIN

Maslinovo, kantarionovo ulje, ljekovito bilje, Rabac

Proizvodimo naše domaće maslinovo i kantarionovo ulje te sapune, eliksire, macerate, čajeve, smokvenjake i med od ljekovitog samoniklog bilja.

NAŠE PREPORUKE

O nama

Opg Škopac Labin

Naše obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo nalazi se u malom mjestu Principi između Labina i Rapca. Već se godinama bavimo proizvodnjom domaćih proizvoda kao što je maslinovo ulje i proizvodi od ljekovitog bilja. 
 
Naši apartmani pružit će vam odmor iz snova, daleko od prometnica i buke. Šest apartmana dostupno je cijele godine, a u okolici možete upoznati čari pravog seoskog života. Domaće životinje, zaštićeni krajolik, razne planinarske i pješačke staze pružit će vam pravi aktivni odmor u Istri. 
 

Maslinovo i kantarionovo ulje Labin, Rabac

Proizvodimo domaće maslinovo i kantarionovo ulje. Maslinovo ulje danas se sve češće koristi u prehrani upravo zato što obiluje antioksidansima koji usporavaju starenje i sadrži prirodni regulator koji štiti stanice od oštećenja. Drugo jako cijenjeno ulje je kantarion ili ulje gospine trave. koje je cijenjeno u narodu od davnina. Ovo ulje se koristi kao antivirusni, antibakterijski i antimikrobni lijek.

Ljekovito bilje Labin, Rabac

Ljekovito bilje u čajevima, medu i sapunima dio su našeg asortimana. Posebnost naših proizvoda je to što je sve na prirodnoj bazi i ima jaki utjecaj na zdravlje organizma. Proizvodimo proizvode od koprive, stolisnika, nevena, maslačka, šumske plodarice, šipka i pasje ruže
 
Od ljekovitog i samoniklog bilja za vas u ponudi imamo:
  • Eliksiri i macerati
  • Sapuni
  • Čajevi
  • Smokvenjaci
  • Med

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: