BUFFET SAMOBORSKOM KOLODVORU

gableci, variva, dnevna ponuda, Trešnjevka, Črnomerec, Knežija, dostava

Slasni gulaši, variva i druga razna jela po narudžbi. Buffet s terasom, kao i mogućnošću dostave. Za veći broj gableca odobravamo popust! Dobar tek!

PONUDA JELA

O nama

Samoborskom kolodvoru je zagrebački buffet s punoljetnom tradicijom. Ime je dobio po lokaciji na kojoj se nalazi, odnosno starom željezničkom kolodvoru svima znanog Samoborčeka, vlaka koji je nekoć bio jedina poveznica Zagreba i Samobora.
 
Poznati smo po vrhunskim gablecima, a tvrtkama na temelju većeg broja naručenih gableca odobravamo popust! Također, nudimo besplatnu dostavu do 14 sati, a dostavljamo i coffee to go. Cijene svih kava u našem buffetu su samo 5 kuna!
 
Naš se jelovnik mijenja svakodnevno, pa su tako jela u dnevnoj ponudi uvijek pripremljena svježim namirnicama. Na ovim stranicama možete pronaći popise naših jela i njihovih cijena, a dnevnu ponudu možete pratiti na našoj Facebook stranici.
 
 
 
Najomiljenije jelo naših klijenata su naše pržene lignje koje obavezno pripremamo svakog petka, a u njima, kao i u ostalim jelima s našeg dnevnog menija, možete uživati i na terasi buffeta. Ona se nalazi na suprotnoj strani od ulice, pa je atmosfera na terasi uvijek ugodna i mirna.
 
Dobrodošli i dobar tek!
 

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: