Njega tijela

Vakumska drenaža / Vacuum Drainage
 
30 minuta 250 KN
 
 

Presoterapija (limfna drenaža)
 
30 minuta / 60 minuta 
80 KN / 150 KN
 
Aparat kroz presoterapijsku limfnu drenažu djeluje na kožu i potkožno tkivo. Potiče prokrvljenost i time se povećava cirkulacija krvi. Eliminiraju se toksini i otpadne tvari.To je vrlo je učinkovit tretman kako u prevenciji tako i u terapiji protiv celulita, limfnih edema, otečenih nogu i proširenih vena i cjelokupnoj detoksikaciji organizma, čišćenju i izbacivanju toksina iz tijela. Lošu prokrvljenost tkiva, a posebno nogu, stražnjice i trbuha, te nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, kao što su povećanje volumena masnih stanica, otjecanje nogu i celulitne promjene kože. Osim toga, masažni pritisak vraća metabolizam limfe i limfnih žila u normalu, pomaže u borbi protiv celulita i razbijanje i uklanjanje masnog tkiva, te se preporučuje i za žene nakon poroda. Može se koristiti i za tretiranje postoperativnih ožiljaka nakon opeklina, te u raznim bolovima kralježnice. Kompresija pomaže učvršćenju kože i oblikovanje tijela. Aparat detoxin djeluje na principima ručne limfne drenaže, tako da se pomoću zračnih komora koje se neprekidno pune zrakom, s točno određenim pritiskom koji se prilagođava prema potrebama, mehanički potiskuje nataložena tekućina. Prednosti u odnosu na ručnu drenažu su da je moguće kontrolirati tlak komora i pritisak na određeni dio tijela, vrijeme terapije, mjesto i konkretan problem. S time omogućavamo da se pravilno dreniraju noge, stražnjica, trbuh ili ruke. Tretman se izvodi svaka dva dana, a prije tretmana bi trebali popiti čašu vode.
 


Elektrostimulacija
 
15 minuta / 30 minuta 
80 KN / 150 KN
 
Kozmetički aparat namjenjen jačanju mišičnog tkiva i mršavljenju jednostavan za korištenje,jer ima intuitivan nadzor uređaja pomoću LCD displeya slikovno.Talijanski dizajn i tehnologija električne stimulacija omogućuje modeliranje i mršavljenje, kroz korištenje izmjenične struje koja potiče mišiće na rad. Postupak se može usporediti s dva sata treninga u teretani. Sadrži 9 programa rada.
 


Termo deka

30 minuta / 60 minuta 
45 KN / 100 KN
 
Radi na principu terapijske topline s izravnim rezultatima na tijelo: vazodilatacijom, opskrbom stanica kisikom, mišićnom relaksacijom.Radna temperatura je 20-50 stupnjeva. Trosekcijska termo deka, mogućnost uključenja zasebne sekcije. Za cijelo tijelo. Dvostruki preklop. Termo deka odlično djeluje u kombinaciji sa anticelulitnom masazom i presoterapijskom limfnom drenažom
 


Lipo Laser
 
40 minuta 250 KN
 
Lipo laser je potpuno bezbolna i neinvazivna tehnologija. Lipo laser niske frekvencije i laserska tehnologija koristi se više od 30 godina u medicinske svrhe i odobrena je od strane US FDA (Food and Drug Administration). Za razliku od drugih tretmana, lipo laser energija sigurno cilja masni sloj. Laserska energija prodire u kožu i stimulira masnoće stanične membrane, te ona postaje propusna. Voda, slobodne masne kiseline i glicerol su ovim tretmanom na ovaj način znatno smanjene i trajno uklonjene. Masne stanice uklanjaju se iz tijela preko prirodnog procesa izlučivanja tvari. Lipo laserski tretmani u samo 30-40 minuta rastopiti će 40-60g masti, što znači 400-500 kalorija. Općenito, prvi rezultati se često mogu izmjeriti već nakon prvog tretmana. Llipo laser kozmetički aparat s 6 velikih i 4 manjih padova/sondi. Uređaj je snage 400w s ukupno 72 laserskih dioda valne dužine 635-650 nm. Prednost lipo lasera je u tome da sonde postavljamo na točno određeno mjesto na kojemu želimo smanjiti obim tj. mršavljenje. Tako možemo tretirati sve dijelove tijela na točno određenom mjestu. Zbog svog prirodnog protoka masnih stanica nazivaju ga još i hladni laser ili bio laser. Preporuka je naj manje 8 tretmana.
 
 

Kavitacija

30 minuta 200 KN
 
Kavitacija koristi ultrazvučne valove specifičnih frekvencija i amplituda koji omogućuju različiti pristup pojedinim područjima tijela. Takve frekvencije omogućuju da ultrazvuk djeluje isključivo do određene dubine pri kojoj ne dolazi do mišića, nego je to proces koji se događa između ultrazvučnih valova i membrana masnih stanica. Kavitacija je zapravo, uz lipo laser, jedinstveni nekirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim "zahvaćenim" dijelovima tijela. Kavitacija za trajno razbijanje masnih stanica koristi frekvenciju 39.5Hz do 40.5Hz. Dijametar sonde 70 mm. Pod utjecajem valova provedenih kavitacijskom glavom proizvodi se vibriracija masnih stanica od 36 do 40 tisuća puta u sekundi, a potom ih se razbija u male čestice i izlučuje prirodnim putem kroz tekućine.Komentiraj

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: