Njega lica

Korekcija obrva
 
30 KN
 
 
 
Bojanje obrva
 
40 KN
 
 
 
Bojanje trepavica
 
40 KN
 
 
 
Bojanje trepavica i obrva
 
60 KN
 
 
 
Minival trepavica
 
110 KN
 
 
 
Minival trepavica + bojanje
 
140 KN
 
 
 
Mikrodermoabrazija (dijamantna)
 
250 KN
 
 
 
Mikrodermoabrazija (kristalna)
 
280 KN
 
 
 
Bojanje brkova
 
40 KN
 
 
 
Bojanje brade i brkova
 
70 KN
 
 
 
Radiofrekvencija
 
10-15 minuta 150,00 KN
 
Radio frekvenciju koristimo za brzo, uspješno i bezbolno pomlađivanje kože i smanjenje bora. Normalne promjene prilikom starenja kože uključuju nejednaku teksturu kože, pojačano isušivanje, vrećasti izgled kože koji nastaje postepenim gubitkom elastina u koži, transparentnost koja se pojavljuje zbog stanjivanja površinskog dijela kože. Radio frekvencija je tehnologija koja emitira elektromagnetsku energiju u vezivno tkivo našeg lica ili tijela s ciljem stimuliranja regeneracije prirodnog kolagena. Proces započinje kada elektromagnetski valovi susrečući se s otporom kože stvaraju toplinsku energiju. Konačni efekt je naposlijetku čvršća i jača koža, puna kvalitetnog, svježeg i obnovljenog kolagena. Ova vrsta tretmana pomaže u uklanjanju ožiljaka nakon tretiranja akni, uklanja abnormalnu boju kože, sprječava pojavu bora i otklanja ih na licu, uklanja podočnjake i crnilo ispod očiju, omekšava kvržice i liječi akne.


 
Mehaničko čišćenje lica
 
60 minuta 200 KN
 
Ručno istiskivanje akna i mitesera.
 
 
 
Nadopuna trepavica
 
60 minuta 300 KN
 
 
 
Enzimski piling (Declèor)
 
15 minuta 90 KN
 
Enzimski piling Declèorovim preparatima sadrži voćne enzime koji svojim djelovanjem pomažu razlaganje mrtvih ćelija i njihovo potpunije odstranjivanje. Preporučuje se u zimskim mjesecima kako bi se koža oslobodila rožnatih ćelija i bolje upijala hranljive sastojke iz seruma, maski i krema. Koža tretirana enzimskim pilingom postaje zdravija i sposobnija da se samoobnavlja. Zato enzimski piling sjajno djeluje u smanjivanju ožiljaka, pjega i bora. Jedno od stanja koje enzimski piling može poboljšati je smanjivanje pojave akni.
 
 
 
La Crème Express Revitalizing Enzyme Lift (Enzimski piling Declèor preparatima, radio frekvencija, hranjiva Declèor maska)
 
40 minuta 220 KN
 
Enzimski piling Declèorovim preparatima sadrži voćne enzime koji svojim djelovanjem pomažu razlaganje mrtvih ćelija i njihovo potpunije odstranjivanje. Preporučuje se u zimskim mjesecima kako bi se koža oslobodila rožnatih ćelija i bolje upijala hranljive sastojke iz seruma, maski i krema. Koža tretirana enzimskim pilingom postaje zdravija i sposobnija da se samoobnavlja. Zato enzimski piling sjajno djeluje u smanjivanju ožiljaka, pjega i bora. Jedno od stanja koje enzimski piling može poboljšati je smanjivanje pojave akni. Radio frekvenciju koristimo za brzo, uspješno i bezbolno pomlađivanje kože i smanjenje bora. Normalne promjene prilikom starenja kože uključuju nejednaku teksturu kože, pojačano isušivanje, vrećasti izgled kože koji nastaje postepenim gubitkom elastina u koži, transparentnost koja se pojavljuje zbog stanjivanja površinskog dijela kože. Radio frekvencija je tehnologija koja emitira elektromagnetsku energiju u vezivno tkivo našeg lica ili tijela s ciljem stimuliranja regeneracije prirodnog kolagena. Proces započinje kada elektromagnetski valovi susrečući se s otporom kože stvaraju toplinsku energiju. Konačni efekt je naposlijetku čvršća i jača koža, puna kvalitetnog, svježeg i obnovljenog kolagena. Ova vrsta tretmana pomaže u uklanjanju ožiljaka nakon tretiranja akni, uklanja abnormalnu boju kože, sprječava pojavu bora i otklanja ih na licu, uklanja podočnjake i crnilo ispod očiju, omekšava kvržice i liječi akne.
 
 
 
Express Mehaničko & UZV Čišćenje
 
90 minuta 270 KN
 
U ovom brzom tretmanu mehaničkog i ultrazvučnog čišćenja lica odstranjuju sve podkožne i površinske nečistoće nakon čega je lice osvježeno i pomlađeno. Postupak počinje čišćenjem lica s mlijekom i pilingom. Potom se lice pari vapazonom kako bi se otvorile pore, odnosno lice se priprema za mehaničko čišćenje. Tretman se nastavlja viskokom frekvencijom kojom se umiruje crvenilo koje može nastati usljed mehaničkog čišćenja. Sada se pristupa čišćenju lica pomoću ultrzvučne spatole koja svojim djelovanjem dubinski prodire ispod kože i izvlači sve preostale nečistoće na povrsinu. Po završetku ultrazvučnog čišćenja nanosi se posebna maska za umirenje koja smiruje večinu preostalog crvenila, a tretman završava nanošenjem kreme koja umiruje i hidratizira kožu i ostavlja lice pomlađeno, obnovljeno i osvježeno.
 
This express mechanical and ultrasonic facial removes all sub dermal and surface blackheads and acne, leaving the face fresh and rejuvenated. It begins with facial cleansing with a special fluid and facial scrub. The next step is a preparatory steaming to open up pores and ready the face for mechanical blackhead and acne removal. The treatment continues with high frequency soothing of any inflamed areas that appear after the previous step, followed by ultrasonic facial cleansing with a special U/S spatula that penetrates deep into the epidermis, pulling any remaining impurities to the surface. After the Ultrasonic phase is completed, the treatment ends with a special soothing mask to calm any remaining redness followed by a soothing hydrating cream that leaves the face rejuvenated, revitalized and refreshed.
 
 
 
Ekstenzije trepavica od svile
 
120 minuta 400 KN
 
Zbog velike potražnje La Crème je uveo ekstenzije trepavice. Ekstenzijama trepavica vaše oči su vam cijelog dana i noći naglašene bez maskare i stalne brige za njih. Uz njih možete imati zavodljiv i mačkasti pogled kojemu će se teško moći odoliti. Svilene trepavice stavljaju se niz prirodnu trepavicu s posebnim ljepilom, tako da ekstenzije mogu trajati onoliko koliko traje prirodni ciklus vaših trepavica. Na taj način se prirodne trepavice nadograđuju, produžuju i povećava im se volumen ovisno o klijentičinim željama. Ekstenzije je potrebno nadopunjavati svaka 3-6 tjedana, ovisno o životnom ciklusu prirodnih trepavica. Ekstenzijama je moguće produžiti i dobiti prirodan izgled trepavica koje su zbog menopauze i ostalih hormonalnih tegoba vrlo kratke i rijetke.


Komentiraj

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: